Högkvalitativ tandvård för alla

Våra tandläkare

Niclas Wallenborg

Började sin karriär i södra Spanien, på en specialistklinik, med inriktning på käkkirurgi och implantat. Återvände till Sverige och Nacka tandvårdsteam 2005. Har drivit Nacka tandvårdsteam sedan hösten 2006.

Mona Johansson

Erfaren tandläkare som arbetat i både Storbritannien och i Sverige. Tvåbarnsmamma med stort intresse för heminredning.

Neda Hashemi

Började sin tandläkarkarriär i Örebro, flyttade sen till Cambridge, Storbritannien där hon praktiserade i 4 år. Neda har jobbat hos oss sen oktober 2010.

Luis Chavez de Paz
Specialisttandläkare

Luis mottog sin doktor- och magisterexamen i odontologi från Göteborgs Universitet 2005. Luis är sedan 2011 specialist inom klinisk endodonti (rotfyllningar).

Denise Abadji
Specialisttandläkare

Denise Abadji tog sin tandläkarexamen 2005. Efter att ha arbetat som allmäntandläkare och sjukhustandläkare under några år vidareutbildade hon sig och är sedan 2015 specialisttandläkare inom tandlossning och implantatkirurgi. På fritiden tycker Denise om att träna och fotografera.

Walter af Donner
Specialisttandläkare

Walter af Donner tog sin tandläkarexamen 1996 och har sedan dess arbetat i egen privat klinik dels i Vingåker och sedermera som klinikchef i Katrineholm där han för närvarande arbetar ett par dagar i veckan. Har haft ett brett arbetsområde med allt från barntandvård till omfattande bettrehabiliteringar på vuxna med implantat.

Derya Yetkin

Derya tog sin tandläkarexamen 2013 vid Karolinska institutet i Stockholm. Derya har gjort karriär inom den privata sektorn och har bland annat jobbat som klinikchef och varit delaktig och drivande gällande utveckling av tandläkarkliniker. Hon har bred kompetens och utför allt inom ramen för allmäntandvård med specialintresse för protetik samt estetiska behandlingar. Detta går hand i hand med hennes kompetens inom estetiska injektionsbehandlingar där hon gick sin första utbildning 2014. Derya är certifierad och medlem i Estetiska injektionsrådet sedan 2015.

08 - 718 22 80