Nacka tandvårdsteam | Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka tandvårdsteam

Nacka tandvårdsteam är en modern tandvårdsklinik i centrala Nacka. Vi erbjuder all typ av tandvård i nyrenoverade lokaler på markplan (rullstolsanpassat). Traditionell, estetisk och kirurgisk tandvård inkl implantat.

Vi tar även emot barnpatienter.

Vår målsättning är att sätta Dig som patient i fokus. Vi håller hög servicegrad och skräddarsyr alla behandlingar för respektive patient. Vid akuta besvär har vi som målsättning att erbjuda tid samma dag. På kvällar och helger har patienter alltid möjlighet att nå oss via telefon.

Vi vidarutbildar oss ständigt och använder endast välbeprövade och moderna material.

På Nacka tandvårdsteam arbetar tandläkarna Niclas Wallenborg, Neda Hashemi, Walter Af Donner, Mona Johansson och Derya Yetkin. Specialisttandläkare endodonti (rotfyllningar) Luis Chaves de Paz , Specialisttandläkare parodontologi (tandlossning) Denise Abadji.

Våra tandhygienister är Ritva Söderqvist, Annika Koch och Masha.

Här på Nacka/Saltsjöbadens Tandvårdsteam utför vi alla käkkirurgiska och implantatkirurgiska ingrepp. Tandläkare Walter Af Donner har många års erfarenhet och stort kunnande inom detta område.

Tandläkare
Niclas Wallenborg

Började sin tandläkarkarriär i södra Spanien, på en specialistklinik, med inriktning på käkkirurgi och implantat. Återvände till Sverige och Nacka tandvårdsteam 2005. Har drivit Nacka tandvårdsteam sedan hösten 2006.

Tandläkare
Neda Hashemi

Började sin tandläkarkarriär i Örebro, flyttade sen till Cambridge, England där hon praktiserade i 4 år. Neda har jobbat hos oss sen oktober 2010.

Tandläkare
Mona Johansson

Erfaren tandläkare som arbetat i både England och i Sverige. Tvåbarnsmamma med stort intresse för heminredning.

Tandläkare
Denise Abadji

Denise Abadji tog sin tandläkarexamen 2005. Efter att ha arbetat som allmäntandläkare och sjukhustandläkare under några år vidareutbildade hon sig och är sedan 2015 specialisttandläkare inom tandlossning och implantatkirurgi. På fritiden tycker Denise om att träna och fotografera

Tandläkare
Walter af Donner

Walter af Donner tog sin tandläkarexamen 1996 och har sedan dess arbetat i egen privat klinik dels i Vingåker och sedermera som klinkchef i Katrineholm där han för närvarande arbetar ett par dagar i veckan. Har haft ett brett arbetsområde med allt från barntandvård till omfattande bettrehabliteringar på vuxna med implantat.

Tandläkare
Luis Chavez de Paz

Luis mottog sin doktor- och magisterexamen i odontologi från Göteborgs Universitet 2005. Har 2011 nischat sig på klinisk endodonti (rotfyllningar).

Tandläkare
Derya Yetkin

Derya tog sin tandläkarexamen 2013 vid Karolinska institutet i Stockholm. Derya har gjort karriär inom den privata sektorn och har bland annat jobbat som klinikchef och varit delaktig och drivande gällande utveckling av tandläkarkliniker. Hon har bred kompetens och utför allt inom ramen för allmäntandvården. Med specialintresse för protetik samt estetiska behandlingar. Detta går hand i hand med hennes kompetens inom estetiska injektionbehabdlingar där hon gick sin första utbildning 2014. Derya är certifierad och medlem i Estetiska injektionsrådet sedan 2015

Tandhygienist
Annika Koch

Duktig tandhygienist som arbetat många år på specialistklinik för tandlossningspatienter. Fritiden spenderar hon med sin man o sina tre barn när hon inte är ute o rider.

Tandhygienist
Mashahel Abdul Jabbar

Masha är en mycket driven och energisk tandhygienist sätter alltid patienten i fokus och utgår från patientens erfarenhet och behov. Har stort i intresse för matlagning och bakverk.

Tandhygienist
Ritva Söderqvist

Erfaren och mycket omtyckt tandhygienist. På fritiden har Ritva ett brinnande matintresse och spelar gärna en runda golf.

Tandsökterska
Anne-Marie Tärnström

Mycket erfaren tandsköterska som har koll på allt. Ann-Marie spenderar gärna tid i sommarhuset i Blekinge med barnbarnen.

Tandsökterska
Adiba

Tandsköterska
Elisabeth Ivarsson

Elisabeth kommer ursprungligen från Norrland. Hon är en mycket erfaren tandsköterska med många bollar i luften. Alltid med ett leende på läpparna. På fritiden spelar "Bettan" golf eller så är hon ute och seglar.

Tandsköterska
Birsen Sutcu

Tandsköterska med superdriv och stor kunskap. Birsen välkomnar alltid alla med sitt varma leende. På fritiden är Birsen gärna ute i naturen.
Nacka tandvårdsteam
08-718 22 80

Telefonstigen 2
131 39 Nacka