Nacka tandvårdsteam | Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka tandvårdsteam

Nacka tandvårdsteam är en modern tandvårdsklinik i centrala Nacka. Vi erbjuder all typ av tandvård i nyrenoverade lokaler på markplan (rullstolsanpassat). Traditionell, estetisk och kirurgisk tandvård inkl implantat.

Vi tar även emot barnpatienter.

Vår målsättning är att sätta Dig som patient i fokus. Vi håller hög servicegrad och skräddarsyr alla behandlingar för respektive patient. Vid akuta besvär har vi som målsättning att erbjuda tid samma dag. På kvällar och helger har patienter alltid möjlighet att nå oss via telefon.

Vi vidarutbildar oss ständigt och använder endast välbeprövade och moderna material.

På Nacka tandvårdsteam arbetar tandläkarna Niclas Wallenborg, Neda Hashemi och Mona Johansson. Våra tandhygienister är Ritva Söderqvist och Annika Koch.

Nacka och saltsjöbaden

Nacka Tandvårdsteam och Saltsjöbadens Tandvårdsteam slogs samman 2011 och har idag ett nära samarbete.

Saltsjöbadens Tandvårdsteam utför alla käkkirurgiska och implantatkirurgiska ingrepp. Tandläkare Walter Af Donner har många års erfarenhet och stort kunnande inom detta område.

Tandläkare
Niclas Wallenborg

Började sin tandläkarkarriär i södra Spanien, på en specialistklinik, med inriktning på käkkirurgi och implantat. Återvände till Sverige och Nacka tandvårdsteam 2005. Har drivit Nacka tandvårdsteam sedan hösten 2006.

Tandläkare
Neda Hashemi

Började sin tandläkarkarriär i Örebro, flyttade sen till Cambridge, England där hon praktiserade i 4 år. Neda har jobbat hos oss sen oktober 2010.

Tandläkare
Mona Johansson

Erfaren tandläkare som arbetat i både England och i Sverige. Tvåbarnsmamma med stort intresse för heminredning.

Tandhygienist
Ritva Söderqvist

Erfaren och mycket omtyckt tandhygienist. På fritiden har Ritva ett brinnande matintresse och spelar gärna en runda golf.

Tandsökterska
Anna Alnemark

Driven tandsköterska som gillar när det händer mkt. Anna jobbar både som sköterska och receptionist. På fritiden avverkar hon många mil på sin cyckel.

Tandhygienist
Annika Koch

Duktig tandhygienist som arbetat många år på specialistklinik för tandlossningspatienter. Fritiden spenderar hon med sin man o sina tre barn när hon inte är ute o rider.

Tandsökterska
Ann-Marie Tärnström

Mycket erfaren tandsköterska som har koll på allt. Ann-Marie spenderar gärna tid i sommarhuset i Blekinge med barnbarnen.

Tandsökterska
Elisabeth Ivarsson

Elisabeth kommer utsprungligen från Norrland. Hon är en mkt erfaren tandsköterska med många bollar i luften. Alltid med ett leende på läpparna. På fritiden spelar "Bettan" golf eller så är hon ute och seglar.
Nacka tandvårdsteam
08-718 22 80

Telefonstigen 2
131 39 Nacka
Saltsjöbadens tandvårdsteam
08-717 92 90

Fisksätra torg 20
133 41 Saltsjöbaden